Randers Jernstøberi A/S

| Metervej 4 • DK-8940 Randers SV • Danmark

Tlf +45 86 42 18 88 | E-mail info@randersjern.dk

LongLife

LongLife dæksler er beregnet til gader og veje med meget stærk trafik. LongLife er udviklet ved at kombinere vores bedste tekniske funktioner til en unik løsning. 
Dækslet har 8 mm mønster og lås. Det har vores patenterede intelligente slidsepakning. Slidsepakningens unikke udformning tætter mellem dæksel og karm, således at sand og grus ikke kommer ned på anlægsfladen. Kombineret med en bred anlægsflade giver dette lang levetid. Nedfældningsdybden er 50 mm.

Til gader og veje med meget stærk trafik vil LongLife give den højeste levetid og totaløkonomi.

 

PREMIUM

PREMIUM er beregnet til gader og veje med stor til stærk trafik.
Dækslet har 4-8 mm mønster og lås. Det har vores patenterede intelligente slidsepakning. Slidsepakningens unikke udforming tætter mellem dæksel og karm, således at sand og grus ikke kommer ned på anlægsfladen. Nedfældningsdybden er 30 mm.
For gader og veje med stor eller stærk trafik giver PREMIUM også længere levetid og totaløkonomi.

 

 

REGULAR

REGULAR er beregnet til gader og veje med lille til stor trafik.
Dækslet har 4-8 mm mønster og lås. Nedfældningsdybden er 50 mm. Dækslerne har åbne eller helt tætte nøglehuller.
For gader og veje med lille til stor trafik giver REGULAR god levetid og totaløkonomi.

 

BASIC

BASIC kategorien er beregnet til gader og veje med lille trafik. BASIC leveres som komplette enheder.
Dækslet og karm har 4 mm mønster.
Dækslet leveres med lås. Nedfældningsdybden er 50 mm.
For gader og veje med lille eller udenfor vej er BASIC det billigste alternativ.

 

 

VEDLIGEHOLD

VEDLIGEHOLD dæksler benyttes i rammer med en nedfældningsdybde på 50 mm, hvor der er behov for en hurtig midlertidig løsning for at stoppe klapren, udskiftning af slidte dæksler eller ved lignende behov. Dækslet har 8 mm mønster. Dækslet vejer over 60 kg, og ligger stabilt.
Dækslet har vores patenterede intelligente slidsepakning. Slidsepakningens unikke udformning tætter mellem dæksel og karm, således at sand og grus ikke kommer ned på anlægsfladen. VEDLIGEHOLD kan bruges på alle typer veje som en midlertidig løsning frem til næste reasfaltering. Dette er omkostningseffektivt i forbindelse med udskiftning af dæksler og karme mellem de planlagte vedligeholdelsescyklusser, og giver en bedre totaløkonomi.

 

FURNUS

FURNUS er udviklet for at imødekomme et øget ønske om helt tætte topløsninger.

FURNUS har LongLife eller PREMIUM dæksler og en unik udformet pakning mellem teleskopkarmen og underrammen. Monteret med tætningsmasse mod  betonbrønden giver dette en løsning, der hindrer grus og sand i at komme ind i brønden. FURNUS med pakningssystem leveres som komplette enheder. Dæksel og karm leveres til brønde Ø600 i teleskopisk udførelse. For gader og veje hvor der er krav om helt tætte løsninger, er FURNUS det bedste økonomiske valg, set i forhold til produktets funktion og levetid.

 

SECURITY

SECURITY er brøndgodsprodukter som benyttes i forbindelse med adgangskontrol. 

Med gitter/faldrist og to forskellige type låse har man mulighed for forskellige sikkerhedsniveauer i forhold til uautoriseret åbning og faldsikring.
Kontakt os for mere information om denne løsning.
Vores SECURITY kategori giver dig sikre og økonomiske løsninger.